Kundeudtalelser

“Vi modtog et tilbud fra Nicklas Tarbensen vi ikke kunne takke nej til, efter vores profil blev oprettet på Vores-Herning & Vores-Holstebro har vi kunne mærke en stigende opmærksomhed, samt flere forespørgsler/kunder.

Vi fortryder ikke, tværtimod.

Vi kan varmt anbefale Vores Byportaler.”

Daniel Møller, Møller & Wulff Logistik A/S


“Efter et telefon opkald valgte vi at takke ja til en profil annonce på Vores-Vejle.dk. En beslutning som fuldt ud betaler sig. Alt koordinering og kontakt til vores-byportaler har fungeret upåklageligt fra start til endelig annonce og hjemmeside lancering.

Både Christian og Theresa har været meget servicemindede og hjælpsomme.”

Bente Lundstrøm Schmidt, CoastZone.dk


“Vi er rigtig godt tilfredse med vores samarbejde med Vores-Herning.dk

For en måned siden blev vi hos www.hosjytte.dk kontaktet af en sælger pr. telefon, som fik vores standard-svar: Har I noget om det på mail?

Og det havde Vores-Herning.dk. Et overskueligt salgsmateriale, som fangede vores interesse. Vi har ikke et sekund fortrudt, for vi føler vi er blevet hørt ift de ønsker vi havde/har.

Vi ønsker ikke, som de andre profiler, et link til Google Maps med vores beliggenhed. For www.hosjytte.dk  er udelukkende en netbutik, og kortet vil måske få kunderne til fejlagtigt at tro, de kan handle i en fysisk butik.

I stedet for linket til kortet, fik vi ekstra mange billeder af vores tøj på vores profil, det kan vi godt lide. Og disse billeder bliver skiftet ugentlig af en af de søde medarbejdere vi har kontakt med.

Vi overvejer, om vi skal have vores profil oprettet på de andre Vores-byportaler.

Alt i alt er vi meget tilfredse – for Vores-Herning.dk er til at handle med.”

-Laila, www.hosjytte.dk


“Hos Legebyen.dk er vi meget glade for samarbejdet med Vores-Byportaler, de har lige fra starten udvist stor samarbejdsvilje og fleksibilitet, sammen har vi fundet den helt rigtige løsning for os.

Jeg er ikke i tvivl om at vores samarbejde nok skal blive en success.”

-Nikolai Ladefoged, Legebyen.dk


MHM udtalelse